Ιωάννα Παλιοσπύρου | Συγκλονιστική η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη (Vid)

Ραγδαίες εξελίξεις: Η πρώτη εμφάνιση του 40χρονου με τον οποίο είχε εμμονή η βιτριολίστρια Έφη (Vid)

Οι τοποθετήσεις των συνηγόρων της Ιωάννας για τον 40χρονο.

Άφαντος παραμένει ο 40χρονος για τα «μάτια[» του οποίου φαίνεται πως έγινε η επίθεση με θειικό οξύ στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, την ίδια ώρα που νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα και αφορούν τουλάχιστον δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της Έφης τα οποία γνώριζαν αρκετό καιρό τις προθέσεις της και μέρος του σχεδίου της για να εκδικηθεί την Ιωάννα.

Μεταξύ άλλων τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι στα σχέδια της θύτριας υπήρχε και δεύτερη επίθεση στην ανυποψίαστη Ιωάννα. Παρόλα αυτά ο 40χρονος δε φαίνεται διατεθειμένος να παραστεί στη δίκη ως μάρτυρας με τους συνήγορους της Ιωάννας να απαντούν για τη στάση που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι «Υπάρχουν δύο πρόσωπα, που από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι γνώριζαν πράγματα για αυτό που θα έκανε η κατηγορούμενη, γι’ αυτό είναι μονόδρομος το δικαστήριο να τους καλέσει στην διαδικασία και αν προκύψει το παραμικρό, ο Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει νέα ποινική δίωξη».

Ενώ ξεκάθαρος ήταν και ο δεύτερος δικηγόρος του θύματος, κ. Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος τόνισε για τον 40χρονο άνδρα ότι πρέπει «να γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.