Πέτρος Φιλιππίδης | Mαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έτσι θα αποδείξω την αθωότητά μου»

H εξήγηση της υπερασπιστικής του γραμμής από τον νέο δικηγόρο του.

Ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και τη Σίσσυ Χρηστίδου εξηγώντας, μεταξύ άλλων, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο πελάτης του μετά τις σοβαρές κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει, για ένα βιασμό και άλλες δύο απόπειρες.

«Ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο. […]Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση με την παρουσιάστρια να σπεύδει να του απαντήσει.

«Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη να προπηλακίζεται δημόσια».

«Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις», πρόσθεσε στα σχόλιά του ο συνήγορος του κατηγορούμενου ηθοποιού απαντώντας στην παρουσιάστρια η οποία όμως είχε τον τελευταίο λόγο.

«Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελούν μέρος της υπόθεσης», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.