Κορωνοϊός: Live κλασικών και νέων της τραγουδιών από τραγουδιστές της Eurovision

Κορωνοϊός: Live κλασικών και νέων της τραγουδιών από τραγουδιστές της Eurovision

Η νέα πρωτοβουλία θα προβληθεί στα social του μουσικού διαγωνισμού.

H πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να ήταν υπεύθυνη για την ακύρωση του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού που θα γινόταν τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όμως η διοργανώτρια αρχή δε θα αφήσει το κοινό της παραπονεμένο.

Η ΕBU βλέπει την ανάγκη του,  κλεισμένου στα σπίτια του, κόσμου για μουσική και από την Παρασκευή 3 Απριλίου ξεκινάει μία νέα πρωτοβουλία με τίτλο «Eurovision Home Concerts». Οι μίνι αυτές συναυλίες θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή από τα social media της Eurovision σε Youtube, Facebook, Instagram και Twitter.

Οι ακυρώσεις συναυλιών και live όλων των καλλιτεχνών αυτήν την περίοδο ανέδειξε την ανάγκη αυτή να προβληθεί ζωντανή μουσική, κάτι που αυτές τις ημέρες γινόταν με ιδιωτικές πρωτοβουλίες μουσικών και τραγουδιστών από τα προσωπικά τους προφίλ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αυτήν την φορά θα γίνει μέσα από την διευρυμένη πλατφόρμα της Eurovision κάτω από κάποιους κανόνες.

 Κάθε καλλιτέχνης θα εκτελεί ένα δικό του τραγούδι και ένα κλασικό τραγούδι της Eurovision που αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2018, Ryan OShaughness, θα είναι αυτός που θα εμφανιστεί πρώτος στα «Home Concerts» την Παρασκευή 3 Απριλίου, ενώ ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιος Έλληνας καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ποιος την Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.