Σάλος με την απαράδεκτη δήλωση της Ιωάννας Τούνη: «Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

«Η Ιωάννα Τούνη πήρε χρήματα για να σωπάσει» – Tι απαντά ο νέος της δικηγόρος στις κατηγορίες σε βάρος της (Vid)

Ο κ. Λύτρας ανέλαβε μόλις χθες την εκπροσώπηση της Ιωάννας Τούνη.

Ήθελε δεν ήθελε, η Ιωάννα Τούνη έχει βρεθεί ξανά, για πολλοστή φορά μέσα σε ένα χρόνο, στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ακόμα και σε μια υπόθεση που φαινομενικά δεν θα έπρεπε να την φέρνει στο προσκήνιο.

Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης που άνοιξε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, οδήγησε σε αναφορές για το revenge video της Τούνη που είχε διαρρεύσει το 2020 και σε αναφορές για τις σχέσεις της με τους εμπλεκόμενους στην τωρινή υπόθεση βιασμού.

Η Τούνη βγήκε δημόσια να πει για πρώτη φορά το όνομα του ανθρώπου που κατά την ίδια διέρρευσε το βίντεο, υπήρξε απάντηση από τον κατηγορούμενο και πολύ γρήγορα τα πράγματα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, με τις δύο πλευρές να εκπροσωπούνται από τους δικηγόρους τους και στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Στην περίπτωση της Τούνη μάλιστα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είναι μια νέα προσθήκη, καθώς μετά την ανακοίνωση του ονόματος του υπαίτιου, η ίδια πέταξε από τη Θεσσαλονίκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με σκοπό να συναντηθούν με τον κ. Λύτρα και να συμφωνηθεί η εκπροσώπησή της από εκείνον.

Ο κ. Λύτρας μίλησε με αυτή την ιδιότητα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το πρωί της Δευτέρας και τόνισε πως η πελάτισσά του παραμένει ένα θύμα στην υπόθεση του βίντεο της και δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως συνένοχος με την κατηγορία πως πήρε χρήματα για να σωπάσει και να καλύψει τους πραγματικούς ενόχους.

«Ο συγκεκριμένος που φαίνεται στο βίντεο -αυτόν που κατονόμασε δηλαδή η Ιωάννα Τούνη κατ’ αρχάς κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο. Φαίνεται. Δηλαδή, αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό θα το καταλάβαινε. Δεύτερον, να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη. Για να μην ξεχνιόμαστε. Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχθεί στην Ιωάννα ότι είχε πρόσβαση στο εν λόγω βίντεο και το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχθηκε ότι είχε το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Γυρνάει προς την κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.