Τους δίνει στεγνά: Η 24χρονη - θύμα βιασμού βγαίνει με το πρόσωπό της και ρίχνει βόμβες (Pics)

Τους δίνει στεγνά: Η 24χρονη – θύμα βιασμού βγαίνει με το πρόσωπό της και ρίχνει βόμβες (Pics)

Μιλά για όλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η διαρροή φωτογραφιών της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού -επιβεβαιωμένα πλέον, καθώς οι ισχυρισμοί της  αποδείχτηκαν αληθείς από τις τοξικολογικές της εξετάσεις- σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης, προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση.

Oi τοξικολογικές της εξετάσεις έχουν υποστεί τον πρώτο κύκλο επεξεργασίας και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, το δείγμα ούρων που έδωσε η 24χρονη έδειξε πως είχε κάνει χρήση αλκοόλ ενώ ανιχνεύθηκε και ουσία φαρμάκου η οποία επηρεάζει το νευρικό σύστημα, συνδυασμός δηλαδή που είναι δυνατόν να οδήγησε σε νάρκωση του θύματος.

 

Παρά το γεγονός πως τα κανάλια πρόβαλλαν τις φωτογραφίες της με μωσαϊκό, η ίδια αποδείχτηκε πως ήταν εύκολα αναγνωρίσιμη με αποτέλεσμα να αισθανθεί εκτεθειμένη και απολύτως απροστάτευτη.Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, μετά την καταγγελία της δεχόταν απειλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι της!

Η ίδια «απαντά» με τον πιο τολμηρό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί μετά το κύμα συμπαράστασης από ανθρώπους της διπλανής πόρτας και κυρίως των χρηστών των social media, χάρη στους οποίους πήρε τόση έκταση το θέμα.

Το κορίτσι βγαίνει με το όνομα και το πρόσωπό του, φωτογραφίζεται στην αγκαλιά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ετοιμάζεται για… βόμβες μεγατόνων, δίνοντας ονόματα και λεπτομέρειες που έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν πανικό στους εμπλεκόμενους στη φρικτή αυτή υπόθεση.

Το όνομά της είναι Γεωργία Μπίκα και έχει πολλά να πει.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στον οποίο παραχωρεί συνέντευξη αποκαλύπτοντας τα πάντα:

Τους δίνει στεγνά: Η 24χρονη - θύμα βιασμού βγαίνει με το πρόσωπό της και ρίχνει βόμβες (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.