Όλα μόνος του: Η απλή κίνηση του Ζελένσκι που κέρδισε τους πάντες (Vid)

Όλα μόνος του: Η απλή κίνηση του Ζελένσκι που κέρδισε τους πάντες (Vid)

Το πρόσεξαν όλοι...

Τους τελευταίους μήνες- και δη τις τελευταίες 10 μέρες- η Ουκρανία βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με σύσσωμο τον πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν εκεί μετά την εισβολή της Ρωσίας και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, οι ηγέτες των δύο κρατών είναι αυτοί που «πρωταγωνιστούν», με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Βλαντίμιρ Πούτιν να είναι σε σταθερή βάση στην πρώτη θέση των ειδήσεων των απανταχού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Ουκρανός πρόεδρος, μάλιστα, παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος αντιμετώπιζε συχνά-πυκνά την… χλεύη (λόγω και του γεγονότος πως είναι ηθοποιός ο οποίος είχε υποδυθεί τον πρόεδρο σε τηλεοπτική σειρά της χώρας), έχει κερδίσει με την στάση του πολλούς «πόντους» εσχάτως.

Μάλιστα, σήμερα συζητείται εντόνως σε όλο τον πλανήτη η κίνηση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του: σ’ αυτήν τον βλέπουμε να φέρνει μόνος του την καρέκλα του, να χαιρετάει τους δημοσιογράφους και να κάθεται απέναντί τους, «βγάζοντας» αμεσότητα και ειλικρίνεια.

«Αυτός ο άνθρωπος ηγείται με κουράγιο μιας χώρας σε πόλεμο ΚΑΙ κουβαλάει τη δική του καρέκλα σε συνέντευξη Τύπου», «Φέρνει ο ίδιος την καρέκλα του, κάθεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τους δημοσιογράφους, μιλά με κουράγιο και ειλικρίνεια, δεν φοβάται τίποτα. Αυτός είναι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ένας πραγματικός ηγέτης του ελεύθερου κόσμου», είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο twitter.

Δείτε παρακάτω την συγκεκριμένη σκηνή:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.