Αυτός είναι ο δράστης που ξεκλήρισε οικογένεια στην Ανδραβίδα - Σοκαριστικές οι πρώτες εικόνες από τον χώρο του μακελειού (Pics)

Αμετανόητος: Η εξοργιστική ατάκα του μακελάρη της Ανδραβίδας που σόκαρε την Aστυνομία (Vid)

Με πλήρη συνείδηση διέπραξε τη μαζική δολοφονία.

Το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, από έναν 60χρονο που σκότωσε το ζευγάρι που είχε νοικιάσει το σπίτι του, μαζί με τα δύο παιδιά τους, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σοκ όμως φαίνεται να έχει αφήσει και η συμπεριφορά του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου στην αστυνομία, κατά τη διάρκεια της σύλληψης και των ανακρίσεών του για το μακελειό της Ανδραβίδας.

Είθισται να λέει κάποιος για εγκλήματα τέτοιας μορφής, τόσο ειδεχθή, ότι ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα. Όμως, αν δει κανείς τα τελευταία σοβαρά εγκλήματα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα τον τελευταίο ένα χρόνο, ίσως να έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους που έχουν σώας τας φρένας και πλήρη συνείδηση για τις πράξεις τους.

Εξάλλου, για τον μακελάρη της Ανδραβίδας είναι επιβεβαιωμένο πως πριν σκοτώσει 4 ανθρώπους, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να δολοφονήσει γείτονες και συμμαθητή στο σχολείο, ενώ κακοποιούσε μέχρι θανάτου κατά κόρον σκυλιά και γατιά.

Όταν λοιπόν συνελήφθη από την αστυνομία στο Μιντιλόγλι Πατρών, κατά τη μεταφορά του στην αστυνομική διεύθυνση και σύμφωνα με τον Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, ο 60χρονος είπε πως δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε και πως… δεν έχει συγχώρεση γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.