Υπόθεση Πάτρας | «Βόμβα» Πέτρου Κουσουλού για τον τρόπο θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας: «Τα σκασμένα της πνευμόνια...» (Vid)

Υπόθεση Πάτρας | «Βόμβα» Πέτρου Κουσουλού για τον τρόπο θανάτου της 3,5 ετών Μαλένας: «Τα σκασμένα της πνευμόνια…» (Vid)

Επιμένει ο δημοσιογράφος.

Πεπεισμένος πως ο θάνατος των τριών κοριτσιών της οικογενείας Δασκαλάκη, Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας, είναι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Ο γνωστός ρεπόρτερ και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ», μιλώντας στο thecaller και τη δημοσιογράφο Ξένια Γώγου, αποκάλυψε πως πλέον στην περίπτωση της 3,5 ετών Μαλένας ερευνάται και ένας άλλος πιθανός τρόπος θανάτου: o ασφικτικός.

«Οι γιατροί λένε ότι αυτή η εικόνα, πνευμονικό οίδημα -δηλαδή σκασμένοι πνεύμονες- σε συνδυασμό με τις αμυχές στη μύτη και την ερυθρότητα στο μάγουλο μπορεί να μας οδηγήσουν σε μια άλλου είδους αξιολόγηση. Δηλαδή το νέο πόρισμα το οποίο θα συνταχθεί να μην συμφωνεί με την υποκειμενική κρίση της κ. Τσάκωνα που έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια, αλλά να καταλήξουνε κάπου αλλού. 

Υπόθεση Πάτρας | Τα 3 σοκαριστικά βίντεο της Πισπιρίγκου που ανατρέπουν τα δεδομένα (Vid)

Πού μπορούνε να καταλήξουνε; Εξετάζεται πλέον -να το πούμε!- και ο ασφυκτικός θάνατος. Δηλαδή το παιδί αυτό να υπέστη ασφυκτικό θάνατο. Στα μικρά παιδιά, δεν χρειάζεται κάποιος να βάλει πολύ μεγάλη δύναμη προκειμένου να προκαλέσει τον θάνατό τους. Η απάντηση η οποία δίνεται από την επιστημονική κοινότητα και τη βιβλιογραφία είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο ασφυκτικός θάνατος μπορεί να επέλθη χωρίς να αφήσει εμφανή αποτυπώματα, εμφανή σημάδια. Γι’ αυτό ερευνώνται τα πάντα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.