Ραγδαίες εξελίξεις εντός των προσεχών ωρών στην υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των αρχών

Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων | Ανάρτηση-βόμβα περί δολοφονίας της μικρής Μαλένας (Pic)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Πάτρας.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας. Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, γεγονός που οι αρχές και το τμήμα ανθρωποκτονιών την έχουν βάλει στο μικροσκόπιο.

Στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών έχει μπει η σχέση των γονιών το χρονικό διάστημα που τα παιδιά έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή. Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και γνωρίζουν από παλαιότερες αντίστοιχες υποθέσεις επιμένουν ότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις των παιδιών θα δώσουν σημαντικές απαντήσεις.

Στο μεταξύ, έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των γονιών των δύο παιδιών αλλά και των ιατροδικαστών. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του δικηγόρου τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης διερωτώνται με ποιο δικαίωμα βγαίνουν ιατροδικαστές που δεν ασχολούνται με την υπόθεση και εκφέρουν άποψη.

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών, απάντησε με ανάρτηση μέσω facebook τη Δευτέρα. Ο ίδιος επανήλθε το πρωί της Τρίτης βάζοντας σε ανάρτησή του κομμάτι από βιβλίο ιατροδικαστικής στο κεφάλαιο της ασφυξίας.

Από το βιβλίο έχει υπογραμμίσει μάλιστα τις λέξεις «ασφυξία» και «κενοτοπίων». Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του «Διαβάζω σε έκθεση: «Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων». Διαβάζω στο βιβλίο ιατροδικαστικής στο κεφάλαιο της ασφυξίας» παραθέτοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Με λίγα λόγια ο πρόεδρος των ιατροδικαστών «δείχνει» ότι κάποιος προκάλεσε ασφυξία στη μικρή Μαλένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των «κενοτοπίων» όπως αναφέρονται στην έκθεση αλλά και την αιμορραγία που προκλήθηκε στο μικρό κορίτσι όπως μαρτυρά το πανάκι που βρέθηκε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.