Οργισμένη ανακοίνωση Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Στο στόχαστρο οι ιδιώτες ιατροδικαστές και ο Πέτρος Κουσουλός

Φινάλε στο θρίλερ της Πάτρας | To κοινό εύρημα που συνδέει τους θανάτους Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας

Tα νέα στοιχεία της έρευνας που δένουν τις τρεις υποθέσεις.

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την κοινή αιτία θανάτου, που συνδέει τις τρεις υποθέσεις των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» του Πέτρου Κουσουλού.

Ο ίδιος σε αναρτήσεις του στο Twitter αποκαλύπτει την αιτία που συνδέονται οι τρεις θάνατοι των κοριτσιών με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι το πνευμονικό οίδημα είναι το κοινό στοιχείο και ότι υπήρξαν παράλληλα κοινά ευρήματα σε δύο από τα τρία κορίτσια.

Ο ίδιος προσθέτει στα 3 tweets του ότι η εισαγγελία Πατρών δεν έχει ορίσει ακόμα πραγματογνώμονες (ιατροδικαστές) να αξιολογήσουν συνδυαστικά και τις τρεις περιπτώσεις με την έρευνα να κινείται αργά, παρόλα τα ευρήματα.

«H «υπόθεση έχει λήξει» γιατί: Ιατροί και ιατροδικαστές που ενεπλάκησαν στις δυο πρώτες υποθέσεις έχουν καταλήξει ότι η αιτία θανάτου ήταν ΑΛΛΗ από αυτή που αρχικά διαπιστώθηκε (ηπατική ανεπάρκεια-αγεννεσια φλεβοκομβου). Υπάρχουν κοινά ευρήματα (σημάδια στο πρόσωπο η Μαλενα, εκδορά μέσα στο στομα η Ίριδα, πνευμονικό οίδημα και εμβολή και οι δυο) που βγάζουν μάτι. Σε ότι αφορά τη Τζωρτζινα το κοινό στοιχείο είναι και πάλι το πν.οίδημα (μη ειδικό εύρημα) και αναμένονται οι ιστολογικες για να διακριβωθεί η ένταση… Άρα μέχρι στιγμής στις δυο περιπτώσεις αλλά και στην 3η υπάρχει μια κοινή συνισταμένη σε ότι αφορά την αιτία θανάτου. Παραδοξως η εισαγγελια Πατρών δεν έχει ορίσει ακόμα πραγματογνώμονες (ιατροδικαστές) να αξιολογήσουν συνδυαστικά και τις τρεις περιπτώσεις με την έρευνα να κινείται αργά»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.