Ρούλα Πισπιρίγκου | Κατηγορείται ότι επιτέθηκε χυδαία σε γυναίκα σε καφετέρια το περασμένο Σάββατο

Στην αντεπίθεση η Πισπιρίγκου λίγο πριν τις συλλήψεις: «Θα μου πείτε τι έκανα; Λέτε ότι τα σκότωσα, πείτε μου πώς και πότε!»

Τι είπε σε δημοσιογράφο.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία ιστορία που έχει γεμίσει ερωτήματα την ελληνική κοινωνία.

Οι αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος με τους ερευνητές να πιστεύουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας θα δώσουν απαντήσεις. Το 9χρονο κορίτσι έφυγε τελευταίο χρονικά από τη ζωή τον Γενάρη του 2022.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, για την υπόθεση αναμένονται συλλήψεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, απέχει τον τελευταίο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων. Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;», απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου για τις αντοχές της σε όλα αυτά που αναπαράγονται στα ΜΜΕ.

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στους δημοσιογράφους που τη θεωρούν ένοχη απάντησε: «Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά… που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄ έχει ζήσει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.