«Θα ήμουν ο πρώτος που θα τη σκότωνα»: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα | Η πρώτη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τα fake news περί συλλήψεων (Vid)

Τι είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάληξη του θρίλερ της Πάτρας. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Αρχές έχουν δέσει την υπόθεση και αναμένονται συλλήψεις. Μάλιστα οι Αρχές έχουν στο «κάδρο» τρία πρόσωπα για τη λύση του μυστηρίου που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης με δήλωσή του ξεσπάει για όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο 30χρονος ήταν εκείνος που μετέφερε τα όργανα της Ίριδας σε μία ακόμη αποκάλυψη που σόκαρε το πανελλήνιο. «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» ήταν η δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στον Alpha.

Η δημοσιογράφος μάλιστα που μίλησε μαζί του ανέφερε ότι άκουσε έναν άνθρωπο που δεν είχε όρεξη για ζωή. Παράλληλα, ανέφερε πράγματα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα οποία δεν επέτρεψε να ειπωθούν δημόσια.

Ο Μάνος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη μητέρα των παιδιών και τη σχέση τους. Όπως τονίστηκε παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.