«Της έκλεισε τα μάτια και επέστρεψε στο κομμωτήριο για βαφή»: Νέες βολές κατά Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Άγριοι βανδαλισμοί στο σπίτι της Πισπιρίγκου: Προπηλάκισαν μάνα και αδερφή – Oι σοκαριστικές εικόνες (Pics & Vids)

Η οργή του κόσμου είναι τεράστια.

Πλήθος κόσμου έχει εδώ και ώρες συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, μετά την είδηση της σύλληψής της και της ποινικής δίωξής της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η ίδια μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ στην Αθήνα, όπου αποφασίστηκε η σύλληψή της.

Την ίδια ώρα, η οικογένειά της στην Πάτρα καλείται να διαχειριστεί την οργή του κόσμου για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές περιμένουν το στοιχείο εκείνο που θα «δέσει» τους τρεις θανάτους.

Οι κάμερες περίμεναν την οικογένεια της Ρούλας έχω από τη σπίτι, με τις φωνές, τις βωμολοχίες και τις κατάρες να μη λείπουν. Στο στόχαστρο βρέθηκε η μητέρα της κατηγορουμένης, η οποία πέρασε μέσα από το πλήθος για να μπει στο σπίτι της κόρης της. Η αδερφή της Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα και την τράβηξε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια των οργισμένων γειτόνων και οι δυο τους έσπευσαν να κλειστούν στο διαμέρισμα για να γλιτώσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο παντζούρι του σπιτιού της Πισπιρίγκου μια γυναίκα έγραψε με κεφαλαία γράμματα τη λέξη «θάνατος», με το πλήθος να μην κάνει την παραμικρή προσπάθεια να τη σταματήσει.

Δείτε όσα συμβαίνουν έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου:




Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.