«Τη χτύπησαν με μπουνιές για να ομολογήσει»: Καταγγελία για κακοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ (Vid)

«Ζήτησε ο τάφος να γίνει βαθύς για να μπουν και τα άλλα δύο κοριτσάκια μέσα»: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τις σορούς των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Συνεχίζονται οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία της στην ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό» έγινε μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ο πατέρας των κοριτσιών ζήτησε ο τάφος της Τζωρτζίνας να είναι πιο βαθύς για να μεταφερθούν εκεί και τα οστά των άλλων παιδιών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι δύο κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη, η Μαλένα και η Ίριδα που έφυγαν πρώτες από τη ζωή είναι θαμμένες στο πρώτο νεκροταφείο της Πάτρας. Εκεί βρίσκεται και το μνήμα της σπιτονοικοκυράς αλλά και του παππού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όταν έφυγε από τη ζωή η Τζωρτζίνα, τον Ιανουάριο του 2022, θάφθηκε στο κοιμητήριο των Άνω Συχαινών. Το συγκεκριμένο νεκροταφείο είναι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το πρώτο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένες η Μαλένα και η Ίριδα.

Την ημέρα της κηδείας του 9χρονου κοριτσιού, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, ζήτησε ο λάκκος να είναι πιο βαθύς. Εκεί θα μεταφέρονταν τα οστά της Μαλένας και της Ίριδας μετά την εκταφή τους.

Όπως είπε μάλιστα ο δημοσιογράφος, ο τάφος που είναι θαμμένη η Τζωρτζίνα είναι οικογενειακός. Η απορία που γεννάται, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή είναι για ποιον λόγο εφόσον η σπιτονοικοκυρά είχε αφήσει χρήματα για την αποτέφρωσή της, τελικά θάφτηκε και μάλιστα σε τάφο που είναι νοικιασμένος.

Είναι κάτι που καλείται να απαντήσει ο Μάνος Δασκαλάκης που πέρασε το πρωί της Τετάρτης την πόρτα της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.