Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Συγγενής της ο άνδρας με τον οποίο απατούσε τον Μάνο Δασκαλάκη» (Vid)

Oι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για την προσωπική ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία με πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και παραμένει προφυλακισμένη με την έρευνα για τα αίτια των θανάτων των άλλων δύο κοριτσιών να συνεχίζεται.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ο οποίος ασχολείται εδώ και μήνες με την υπόθεση των θανάτων των κοριτσιών στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άντρα ο οποίος προερχόταν από το περιβάλλον του πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε σε πρωινές εκπομπές αθηναϊκών καναλιών ότι το ρεπορτάζ του δείχνει ότι ο άντρας αυτός ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και ότι ο πατέρας έλαβε γνώση της σχέσης αυτής. Μάλιστα η αντίδρασή του ήταν να ξυλοκοπήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η βιαιοπραγία έγινε τουλάχιστον τρεις φορές μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.

«Είχε εντοπίσει μέσα από κάμερες το τρίτο πρόσωπο ο Μάνος και έγινε και ένας πολύ μεγάλος καυγάς με ξυλοδαρμό. Η Τζωρτζίνα ήταν παρούσα σε αυτόν τον ξυλοδαρμό. Και δεν ήταν μια φορά που την είχε δείρει. Η Τζωρτζίνα, η οποία είχε μιλήσει σε μικρές της φίλες, είχε δε τουλάχιστον τρεις ξυλοδαρμούς», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η συγγένεια μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε στην πορεία ενώ η εξωσυζυγική σχέση είχε ξεκινήσει πριν τη γέννηση της Ίριδας, του βρέφους της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.