Θανάσης Κατερινόπουλος: «Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα - Θα έχουμε συλλήψεις» (Vid)

Yπόθεση Πάτρας | Νέα πυρά Θανάση Κατερινόπουλου στον Μάνο Δασκαλάκη

Όσα είπε ο έμπειρος αξιωματικός.

Για την υπόθεση της Πάτρας και τις εξελίξεις σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν από τους πρώτους που έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση.

Ο έμπειρος αξιωματικός τοποθετήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως σημείωσε, υπάρχει ακόμα κενό στην υπόθεση, όσον αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ελπίζει αυτό να λυθεί από τις ανακριτικές αρχές.

«Κεταμίνη μπορεί να βρει και οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά και στην πιάτσα των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εδώ όμως συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο», ξεκαθάρισε. Όπως είπε «βλέπουμε ένα ζευγάρι που είχε δώσει μια κοινή συνέντευξη καθόλα αγαπημένο, έτσι έδειχναν. Μετά τη σύλληψη της βλέπουμε μια διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ. Στην κατάθεση του, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του. Αλλά είπε στην κατάθεσή του και άλλα λέει δημόσια».

Ο ίδιος είπε πως η νέα ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω: «Για τους άλλους δύο θανάτους που διατάχθηκε έρευνα, από ποιους θα γίνει η έρευνα; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες».

Συνολικά, θεωρεί πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει υπέρ το δέον.

«Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις Aρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά», επεσήμανε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.