«Θα ήμουν ο πρώτος που θα τη σκότωνα»: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης | Αυτό είναι το προφίλ μέσω του οποίου «ψάρευε» κορίτσια στο Tinder (Vid)

Είχε και premium συνδρομή.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερα μαζεύονται για τα «παρασκήνια» της ζωής του Μάνου Δασκαλάκη και κανένα από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι τιμητικό για τη στάση του σε σχέση με τα παιδιά του, αλλά και με συγκεκριμένα πρόσωπα της ζωής του.

Η τελευταία είδηση που βγήκε δεν θα ήταν κάτι το μεμπτό υπό άλλες συνθήκες. Αλλά αν συνδεθεί με τις διαρκείς δηλώσεις του πως δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδιά του και γι΄αυτό δεν μπορούσε να είναι συχνά παρών στο σπίτι, τότε γεννιούνται απορίες.

Σύμφωνα με όσα αναφφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ενεργό προφίλ στο Tinder, τη γνωστή εφαρμογή για dating και μάλιστα πλήρωνε και μηνιαία συνδρομή.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Tinder προσφέρει κάποια πακέτα συνδρομών για να αυξήσει τις πιθανότητες να συνδεθείς με κάποιον και σου δίνει κάθε μήνα 6 Super Likes, αλλά και την ευκαιρία να δεις ποια άτομα σου έχουν κάνει like χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ like.

Το ποσό της συνδρομής ανέρχεται στα 26 περίπου ευρώ το μήνα αν είναι μόνο για έναν μήνα, ενώ αν κάνεις για 12 μήνες, βγαίνει στα 8,74 ευρώ. Εκτός από το να δεις τα likes, μπορείς να αυξήσεις και την ακτίνα γνωριμιών. Αυτό ισχύει για το Tinder Gold, ενώ υπάρχει και το Tinder Plus που είναι σε χαμηλότερο level, αλλά και το Tinder Premium.

Μια κοπέλα που μίλησε στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι είχε κάνει match με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ και στο Twitter έχουν υπάρξει αρκετές που αναφέρουν ότι τον είχαν δει στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.