Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης | Η εξοργιστική φωτογραφία έναν μήνα μετά τον θάνατο της Μαλένας που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας (Pic)

Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης | Η εξοργιστική φωτογραφία έναν μήνα μετά τον θάνατο της Μαλένας που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας (Pic)

Την ανήρτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ίχνος πένθους δεν έδειχνε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρώτου της παιδιού, της 3,5 ετών Μαλένας Δασκαλάκη.

Στα ντοκουμέντα που βλέπουν το ένα μετά το άλλο το φως της δημοσιότητας, η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας παρουσιάζεται απόλυτα απαθής με το κακό που έχει βρει την οικογένειά της, με μόνη της έννοια να είναι… η ερωτική ζωή του Μάνου Δασκαλάκη.

Στη νέα φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ρούλα κάνει… πλάκα στον σύζυγό της, σχετικά με τα μεταξύ τους καβγαδάκια. Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο Facebook μια χιουμοριστική εικόνα με ένα ζευγάρι στο κρεβάτι, με τη γυναίκα να λέει «Για ποιο θέμα να μαλώσουμε άραγε σήμερα;», γράφοντας μάλιστα ως λεζάντα «Manos, where are you?».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάστηκε απόλυτα αρνητικά, καθώς η Πισπιρίγκου, χωρίς καν να κρύβεται, αδιαφορούσε πλήρως για το γεγονός πως δεν είχε γίνει καν το 40ήμερο μνημόσυνο του παιδιού της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.