«Βρήκα στοιχεία...» | Σπάει κόκκαλα η Νικολούλη για την Πάτρα στο νέο, ανατριχιαστικό trailer του «Τούνελ» (Vid)

Η Αγγελική Νικολούλη είπε τα πάντα: Ντοκούμεντο-σοκ για τη δολοφονία της μικρής Ίριδας (Pic)

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι στο «Φως στο Tούνελ».

Οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες πίσω από τις εγκληματικές πράξεις, που όπως φαίνεται έγιναν, στις τρεις υποθέσεις θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη συνεχίζονται. Το βράδυ της Παρασκευής 17/6 μάλιστα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το «Φως στο Tούνελ» ένα ακόμα σοκαριστικό στοιχείο από προσωπικό διάλογο του ζευγαριού των γονιών.

Στην τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έγινε ανασκόπηση της υπόθεσης των τριών θανάτων της Πάτρας ενώ παράλληλα βγήκε στο φως ένα μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη το οποίο αφορούσε το πανάκι της Ίριδας, που βρέθηκε να έχει ίχνη αίματος.

Όπως έδειξαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια η στάμπα πάνω στο πανάκι δεν ήταν αίμα από το τραύμα στο στόμα του βρέφους αλλά διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες. Υγρό, δηλαδή, από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προέκυψαν από έντονη πνευμονορραγία, το οποίο «δείχνει» πνευμονικό οίδημα από ασφυξία.

Ο διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως παρουσιάστηκε στο «Φως στο Τούνελ» ήταν ο εξής:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα (ιατροδικαστής που νεκροτόμησε το βρέφος στην Πάτρα). Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω.

Η Αγγελική Νικολούλη είπε τα πάντα: Ντοκούμεντο-σοκ για τη δολοφονία της μικρής Ίριδας (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.