Χωρίζουν Shakira - Pique: Την απάτησε, έφυγε απ' το σπίτι και... άρχισε τα πάρτυ με άλλες γυναίκες

Μετά τον Piqué το χάος: Ποινή φυλάκισης 8 ετών και πρόστιμο 23 εκατ. ευρώ πρότεινε ο εισαγγελέας για τη Shakira

Νέοι μπελάδες για την Κολομβιανή star.

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες εβδομάδες στον διεθνή Τύπο ο χωρισμός της Shakira και του Gerard Piqué, με το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι να καταλήγει στις αίθουσες των δικαστηρίων για την επιμέλεια των δύο του παιδιών.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική δικαστική περιπέτεια για την οποία πρέπει να ανησυχεί η Shakira.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», η πρώην αγαπημένη του ποδοσφαιριστή κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο όμως κατά την οποία η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

«Πολύ πληθωρική, δεν έχει πρόσωπο κούκλας»: Αυτή είναι η γυναίκα που για χάρη της ο Piqué πρόδωσε τη Shakira (Pic)

Την ίδια ώρα, όμως, ο εισαγγελέας έκρινε πως η τραγουδίστρια έζησε περισσότερες από 200 ημέρες στην Ισπανία σε κάθε ένα από αυτά τα ε χρόνια, γεγονός που την καθιστά υπόχρεη να πληρώσει φόρους στη χώρα.

Η Shakira, μάλιστα, φέρεται να απέρριψε πρόταση από το εισαγγελικό γραφείο προκειμένου η υπόθεση να κλείσει με οικονομικό συμβιβασμό των δύο πλευρών, με τον Ισπανό εισαγγελέα να προτείνει την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για τη Shakira!

Tόσο η ίδια όσο και το περιβάλλον της, πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.