Ντοκουμέντο | Σοκαριστικό βίντεο με τους «νταήδες» Κρητικούς να ανεβαίνουν με το αγροτικό στο αμάξι των Γερμανών τουριστών (Vid)

Ντοκουμέντο | Σοκαριστικό βίντεο με τους «νταήδες» Κρητικούς να ανεβαίνουν με το αγροτικό στο αμάξι των Γερμανών τουριστών (Vid)

Κόντεψαν να τους σκοτώσουν!

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις με την καταγγελία για την επίθεση που δέχθηκαν Γερμανοί τουρίστες στον Μυλοπόταμο της Κρήτης. Η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που προκάλεσε την αντίδραση του Άρειου Πάγου.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά το φορτηγάκι των ντόπιων να κλείνει από την δεξιά πλευρά το αυτοκίνητο των τουριστών και πέφτει πάνω τους. Η οικογένεια (ο πατέρας, δύο γιοί και μία κόρη) προσπαθεί να αποφύγει το ημιφορτηγό και να απομακρυνθεί.

Το όχημα των Κρητικών κάνει όπισθεν και «καβαλάει» το καπό του λευκού αυτοκινήτου.

Ακολούθησε διαπληκτισμός. Μερικοί περαστικοί που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΕΡΤ, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ άλλοι απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Το βίντεο επιβεβαιώνει όσα υποστήριξαν οι Γερμανοί. Στην κατάθεσή τους είπαν ότι όλα ξεκίνησαν από τον 38χρονο Κρητικό, οδηγό του ημιφορτηγού, που όταν του ζήτησαν τα στοιχεία, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έριξε μπουνιά στον 25χρονο Γερμανό που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ακολούθησε απάντηση του Γερμανού οδηγού με γροθιές ενώ ακολούθησε συμπλοκή. Ο 38χρονος φέρεται να πήγε στο ημιφορτηγό να πήρε ένα μαχαίρι και να κινήθηκε απειλητικά κατά των Γερμανών, οι οποίοι βλέποντας τον κίνδυνο να έρχεται, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο και έβαλαν μπροστά για να φύγουν.

Οι Κρητικοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Καταδίωξαν τους Γερμανούς και φέρεται να τους χτύπησαν αρκετές φορές με το όχημά τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.