Έλενα Πολυχρονοπούλου - «Power of Love» | Αποφυλακίζεται 8 μήνες μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση κοκαΐνης - Oι πρώτες εικόνες (Pics)

Έλενα Πολυχρονοπούλου | Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή της (Vid)

Τι είπε η πρώην παίκτρια ριάλιτι.

Για τη ζωή της εκτός φυλακής μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Η πρώην παίκτρια του «Power of Love», που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ, συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της στο διαμέρισμά τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Η ίδια είχε αρνηθεί την εμπλοκή της στην υπόθεση διατηρώντας αποστάσεις από τον Δημήτρη Ρεγγινίδη. Αποφυλακίστηκε πριν λίγο καιρό και προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» για το πώς ήταν η ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και την προσπάθειά της να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή της.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», είπε αρχικά  τον Γιάννη Μαλλιαρό. «Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας», είπε για τις δύσκολες συνθήκες στο σωφρονιστικό ίδρυμα. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.