Νέα διαμάχη μετά τον χωρισμό: Στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Νέα διαμάχη μετά τον χωρισμό: Στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Τι οδήγησε το πρώην ζευγάρι στις δικαστικές αίθουσες.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αποφάσισαν τρία χρόνια πριν να τελειώσουν και επίσημα τον γάμο τους, σε μία είδηση που έπεσε σα βόμβα στην ελληνική showbiz.

Όπως ανέφεραν στο κοινό τους μήνυμα, τα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής ήταν η πρώτη τους προτεραιότητα. Το θέμα της διατροφής των παιδιών, όμως, ήταν αυτό που οδήγησε το ζευγάρι στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής των Onirama δεν καταβάλλει το ποσό που έχει οριστεί ως διατροφή για τους δύο γιους του.

Γι’ αυτόν τον λόγο η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση ως προς τη διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι δύο ενάγοντες αλλά και οι φίλοι της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή. Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «T – Live» και ανέφερε πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπούσε τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.