«Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά» - «Μου ζήτησε τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία» | Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το δικαστήριο Μαραντίνη - Χρηστίδου

«Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά» – «Μου ζήτησε τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία» | Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το δικαστήριο Μαραντίνη – Χρηστίδου

Τι αναφέρθηκε στη δικαστική αίθουσα.

Στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν το θέμα της διατροφής των παιδιών τους βρέθηκαν ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για μη καταβολή του ποσού που είχαν συμφωνήσει κι έτσι το πρώην ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του δικαστικά.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον τραγουδιστή με τριετή αναστολή. Η πλευρά του Θοδωρή Μαραντίνη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αντιμετωπίζει οικονομικά θέματα αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού δεν ήταν δυνατό να δώσει συναυλίες.

Η εκπομπή «Πρωινό» έδειξε κομμάτι από τους διαλόγους μέσα από τη δικαστική αίθουσα, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα thetoc.gr

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη ανέφερε: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».


O δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε από την πλευρά του: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

«Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση», τόνισε ο Θoδωρής Μαραντίνης.

Ο πατέρας του τραγουδιστή των Onirama είπε: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά»

Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου; Έριξε κι αυτή τα βέλη της στον πρώην σύζυγό της:

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ, έκανε 70 συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία πήγε δύο ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης πήγε η περιοδεία στην Ευρώπη για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές ενώ πήγε τα παιδιά μία εβδομάδα διακοπές στο Costa Navarino.

Το 2020 ο πατέρας μου έχει συνεισφέρει οικονομικά μετά από ένα χρόνο που είχαμε χωρίσει και εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε ότι βρισκόταν στο Las Vegas, τα έσοδα του ήταν περίπου 300.000 ευρώ.

Ντρέπομαι που είμαι εδώ για αυτή την δικαστική διαμάχη. Στην προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω για προσωπικούς ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του, μου είπε και εγώ το υπέγραψα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.