Κυβέλη GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της «κακιάς» που διεκδικεί τη νίκη στον μεγάλο τελικό (Pic)

Ελεύθερη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου του GNTM μετά το θανατηφόρο τροχαίο | Φωτογραφίες-σοκ από το σημείο του δυστυχήματος (Pics)

Έπεσε πάνω στη μηχανή του 60χρονου και στη συνέχεια πάνω σε 4 ακόμα αυτοκίνητα.

Ελεύθερη αφέθηκε η Κυβέλη Χαζηευστρατίου. Το μοντέλο, που ήταν νικήτρια στον τέταρτο κύκλο του «GNTM» στο Star, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη αφού διατάχθηκε έρευνα για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μοντέλο κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων, όταν παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους. Ο άνδρας χτύπησε στην άσφαλτο και πέθανε ακαριαία.

Στη συνέχεια, η κοπέλα φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών ενώ έχει και κατάστημα που λειτουργεί επί 24ώρου βάσης. Μάλιστα, εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μαγαζί του αφού είχε παραδώσει μία παραγγελία.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.