Έτρεμε on air η Έλενα Χριστοπούλου για το τροχαίο της Κυβέλης Χατζηευστρατίου - Όσα δήλωσε (Vid)

Έτρεμε on air η Έλενα Χριστοπούλου για το τροχαίο της Κυβέλης Χατζηευστρατίου – Όσα δήλωσε (Vid)

Τι δήλωσε το πρωί της Πέμπτης.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Το μοντέλο και πρώην νικήτρια του ριάλιτι GNTM προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άνδρας 60 ετών που οδηγούσε μηχανή.

Το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών. Η Έλενα Χριστοπούλου εμφανίστηκε «μουδιασμένη» στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Πέμπτης, καθώς όπως είπε, είχε σχέσεις με το μοντέλο.

«Είναι ένα παιδί με το οποίο είχαμε σχέσεις πολλές», είπε χαρακτηριστικά Έλενα Χριστοπούλου με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Δεν είναι αυτό που λες πέφτω από τα σύννεφα, λες… “Ρε τι έχει γίνει;”»

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης της εκπομπής Νίκος Παρτσώλης είπε: «Σε ανθρώπους που γνωρίζεις το σοκ είναι μεγαλύτερο όταν τους συμβαίνει κάτι. Σαφώς μας σοκάρουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε, αλλά όταν γνωρίζεις και έναν άνθρωπο…».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 στο Star κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων, όταν παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που οδηγούσε το μηχανάκι του στην οδό Αριστοτέλους. Ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

Αμέσως μετά, η έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε άλλα τέσσερα παρκαρισμένα οχήματα. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου οδηγήθηκε στο ΑΤ της περιοχής και κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι, όταν και οδηγήθηκε στoν εισαγγελέα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.