Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Άθεος, άθρησκος, ανύμφευτος»: Το δηκτικό σχόλιο του Μπογδάνου για τον Τσίπρα που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων (Pic)

Viral μέσα σε 2 λεπτά...

Είναι ένας άνθρωπος που όλοι- ανεξαρτήτως του αν τον συμπαθεί κανείς ή όχι- οφείλουν να παραδεχτούν ότι δε διστάζει να πει την γνώμη του, είτε είναι αρεστή στον καθένα μας ξεχωριστά είτε όχι. Μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργός στα social media και ιδιαιτέρως στο twitter, έχοντας «απαντήσει» αρκετές φορές σε αρκετά άτομα και δημιουργώντας κάποιες… ηλεκτρονικές κόντρες.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον πρώην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και εδώ και ένα χρόνο (από τις εκλογές του 2019) βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπογδάνος, λοιπόν, με αφορμή το ποστάρισμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργού, του Αλέξη Τσίπρα, για τον Δεκαπενταύγουστο, «απάντησε» σε επιθετικό ύφος, χαρακτηρίζοντας  «άθεο, άθρησκο, ανύμφευτο με αβάπτιστα τέκνα κι εντελώς αθεόφοβο» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Από τη μία ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια γιορτή για όλους και η παράδοσή μας ένα τραπέζι γεμάτο αγάπη. Απ´την άλλη, όταν άθεος, άθρησκος, ανύμφευτος με αβάπτιστα τέκνα κι εντελώς αθεόφοβος αραδιάζει προσωνύμια της Παναγίας για ψηφαλάκια, έρχεται στο νου ο Χριστός με το φραγγέλιο».

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία με το σχόλιο τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Άθεος, άθρησκος, ανύμφευτος»: Το δηκτικό σχόλιο του Μπογδάνου για τον Τσίπρα που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.