Όλα για το χρήμα: Η «παράλογη» κίνηση της Εύας Καΐλή που δείχνει πάρα πολλά (Vid)

Όλα για το χρήμα: Η «παράλογη» κίνηση της Εύας Καΐλή που δείχνει πάρα πολλά (Vid)

Πώς έδωσε στόχο η ευρωβουλευτής.

Εξακολουθεί να κρατείται από τις βελγικές αρχές η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για το «Qatargate» και αφορά χρηματισμούς πολιτικών προσωπικών από το κρατίδιο.

Η ίδια δηλώνει αθώα, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, εξακολουθεί να κρατείται σε φυλακή του Βελγίου και στη συνέχεια θα αποφασιστεί από την τοπική εισαγγελία τι θα γίνει με την περίπτωσή της.

Οι αποκαλύψεις, όμως, έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με το Mega η ευρωβουλευτής ψήφισε σε επιτροπή για το Κατάρ χωρίς ωστόσο η ίδια να είναι μέλος. Η ψηφοφορία ήταν για την επιτροπή Libe. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σχετική ψηφοφορία ήταν την ίδια περίοδο που δήλωσε ότι το «Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Guardian περισσότεροι από 6500 εργάτες έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών για την προετοιμασία του Μουντιάλ. Όπως μετέδωσε το Mega, οι ευρωβουλευτές – μέλη της επιτροπής απόρησαν για την παρουσία της Εύας Καϊλή στην ψηφοφορία και προσθέτουν πως για να μην γίνει αντιληπτή καθόταν στα πίσω έδρανα.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία παραπάνω ψήφος. Όταν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για την ψήφο της Ελληνίδας ευρωβουλευτή. Για να μην εκτεθούν δημοσίως ανέφεραν ότι η κυρία Καϊλή αντικατέστησε τη Γερμανίδα ευρωβουλευτή Μπριγκίτ Σίπελ, η οποία τελικά απέσυρε τη δική της ψήφο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.