Βιασμός 15χρονου | Bίντεο-σοκ των δραστών μέσα από το σπίτι του μαρτυρίου (Vid)

Βιασμός 15χρονου | Bίντεο-σοκ των δραστών μέσα από το σπίτι του μαρτυρίου (Vid)

Προκαλούν σοκ όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για τη δράση των νεαρών στο Ίλιον. Μία συμμορία ανηλίκων κατηγορείται για τον κατ εξακολούθηση βιασμό ενός 15χρονου αγοριού σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί τρεις από τους συλληφθέντες. Μάλιστα, ελέγχεται από τις αρχές και η εμπλοκή τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών. Οι κοπέλες φέρεται να ήταν μπροστά στα φρικιαστικά σκηνικά και γίνονταν μάρτυρες των αποτρόπαιων πράξεων των συνομήλικών τους.

Οι κατηγορούμενοι τραβούσαν σε βίντεο όσα έκαναν και τα διακινούσαν σε φιλικό και σχολικό τους περιβάλλον.

Βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open δείχνει ότι οι ανήλικοι κατηγορούμενοι ήθελαν να δείχνουν κυρίαρχοι. Στο πρώτο φαίνεται ένας από τους νεαρούς που έχει προφυλακιστεί να κρατάει μία φαλτσέτα. Ο νεαρός «παίζει» στα χέρια του το όπλο και δεν δίστασε να ανεβάσει το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε ένα άλλο βίντεο φαίνονται οι νεαροί κατηγορούμενοι να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Στο πλέον εξοργιστικό βίντεο, είναι οι συλληφθέντες μέσα στην τάξη, την ώρα που η καθηγήτρια παραδίδει μάθημα. Οι νεαροί αδιαφορούν για την παρουσία της και κάνουν ακροβατικά, χωρίς να ασχολείται κανείς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.