Γιάννης Μπέζος | Δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιάννης Μπέζος | H πρώτη του αντίδραση μετά από όσα είπε για εκείνον ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του (Vid)

Τι ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στον Γιάννη Μπέζο κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Ο Γιάννης Μπέζος εντοπίστηκε από δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για αυτό.

«Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τις τρεις γυναίκες που τον κατηγόρησαν δημόσια.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε από μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους. Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», είπε με έντονο ύφος ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του.

«Δεν θέλω να περάσω ούτε απ’ έξω από το θέατρο, τελείωσα με αυτόν τον χώρο! Με πειράζει που με λένε βιαστή. Έχουν μιλήσει άνθρωποι για μένα που δεν με ξέρουν. Με είπαν μ@λ@κ@, με είπαν βιαστή. Δεν είμαι βιαστής. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε! Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν. Με τη δεύτερη καταγγέλλουσα υπήρχε φλερτ, ότι έγινε το θέλαμε και οι δύο μας. Δεν υπήρξε εξαναγκασμός», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.