Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ιβάν Σβιτάιλο | Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου (Vid)

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ιβάν Σβιτάιλο | Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου (Vid)

50km την ώρα ήταν αρκετά για να γίνει το κακό.

Σοκαριστικό τροχαίο είχε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο ηθοποιός και χορογράφος Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος γυρνώντας στο σπίτι του από τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, βρέθηκε με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Ο ίδιος είναι καλά στη υγεία του, ενώ γνωστοποίησε το συμβάν μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram όπου ανήρτησε φωτογραφία του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου του. «Όλα καλά… Βρεθήκαμε ανάποδα αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι», έγραψε με μια δόση χιούμορ.

Το πρωί της Παρασκευής σε επικοινωνία του με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», εξήγησε πώς έλαβε χώρα το τροχαίο:

«Δόξα τω Θεώ δεν έπαθα κάτι. Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, βγαίνοντας από ένα τούνελ ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Δεν έτρεχα κιόλας και ήμουν μόνος μου. 

Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή πάνω στη γλίτσα ας πούμε, έπεσε περίεργα πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε κάποια μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Υπήρχε πολύς κόσμος, βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.