Tο SMS που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Αυτό είναι το «υπερόπλο» του Δασκαλάκη στο δικαστήριο (Vid)

Tο SMS που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Αυτό είναι το «υπερόπλο» του Δασκαλάκη στο δικαστήριο (Vid)

Ποια μηνύματα δε θέλει να έρθουν στο δικαστήριο η πλευρά της υπεράσπισής της.

Νέες πληροφορίες που ίσως φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τη Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε η Γιώτα Κηπουρού στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ότι θα προσκομίσει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη και θα «καίει» την κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφος υπάρχει ένα μήνυμα που θα προσκομήσει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, που έχει στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας στο οποίο φέρεται να έχει προαναγγείλει πως κάτι πολύ σημαντιό θα γινόταν την επόμενη ημέρα. Η πληροφορία της δημοσιογράφου αναφέρει ότι το μήνα έγραφε «και πού να δεις τι θα γίνει αύριο».

«Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Όπως το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε», ανέφερε στα τηλεοπτικά δίκτυα ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κ. Γεωργακόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.