Μικρή Μαντλίν: Βγήκε το τεστ DNA της 21χρονης Πολωνής – Άλλα 370.000 δολάρια στην αστυνομία

«Δεν είναι η Μαντλίν, είναι π@ρvοστάρ»: Οι φωτογραφίες που «καίνε» το κορίτσι που υποστηρίζει πως είναι η χαμένη κόρη των ΜακΚαν (Pics)

Τι θα γίνει αν το τεστ DNA δείξει ότι είναι Βρετανίδα.

Δεκαέξι χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας, μία 21χρονη Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007 στο θέρετρο της Πορτογαλίας που παραθέριζε με τους γονείς της.

Η νεαρή γυναίκα μάλιστα δηλώνει ότι έχει σοβαρές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post η 22χρονη Τζούλια Βέντελ, η οποία έχει τρεις λογαριασμούς με διαφορετικά ονόματα στο Instagram (#Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt) ισχυρίζεται ότι ήταν και η ίδια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Γερμανό που οι αρχές έδειξαν ως κύριο ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Επίσης η Πολωνή έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram του οποίου οι ακόλουθοι ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, με το όνομα iammadeleinemccan, στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία στις οποίες δείχνει ότι έχει το ίδιο σημάδι στο μάτι με τη μικρή Μαντλίν και ότι μοιάζει με τους γονείς της εξαφανισμένης Βρετανίδας.

Έχει έρθει μάλιστα σε επαφή με τους ίδιους ζητώντας να γίνει εξέταση DNA και να διαπιστωθεί η αλήθεια.

«Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα»

Από την άλλη υπάρχει μερίδα του κοινού και των ειδικών που ασχολούνται χρόνια με την υπόθεση εξαφάνισης της ΜακΚάν οι οποίοι θεωρούν ότι υπάρχει κάτι που ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν. Και αυτό είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ στο Onlyfans και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

Όσοι ξεκίνησαν έρευνα για το παρελθόν της 21χρονης Πολωνής ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.