Υπόθεση Κιμούλη: Με αυτή τη φωτό προσπάθησε να αχρηστεύσει τους ισχυρισμούς της Ζέτας Δούκα (Vid)

Υπόθεση Κιμούλη: Με αυτή τη φωτό προσπάθησε να αχρηστεύσει τους ισχυρισμούς της Ζέτας Δούκα (Vid)

Τι ισχυρίστηκε για τους μάρτυρες της Ζέτας Δούκα ο δικηγόρος του, μπροστά στις κάμερες.

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου η εκδίκαση των αγωγών του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά από τους οποίους ζητάει αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι αγωγές ακολούθησαν τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή το 2021, στις οποίες είχε αναφερθεί σε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον θιασάρχη την εποχή της θεατρικής τους συνεργασίας.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης έφτασε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, και μετά από μία λιτή δήλωση στους δημοσιογράφους εκ μέρους του ζήτησε να μη γίνει κάποια περαιτέρω συζήτηση.

Αντίθετα ο συνήγορός του, Βασίλης Καπερνάρος, έκανε λόγο για «σκετσάκι» που έπαιξαν τρία πρόσωπα ενώ παρουσίασε και ένα στοιχείο το οποία μάλιστα παρέδωσε στα μέλη των ΜΜΕ που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια. «Θα σας δώσω τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν άκαιρα, ανεπίκαιρα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες, χρησιμοποιώντα το #MeToo έβλαψαν τον κ. Κιμούλη πάρα πολύ, γι’ αυτό προσέφυγε στα δικαστήρια σήμερα και συζηγτησαμε τις αγωγές μας. Δεν δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μια εκπομπή και να λες αυτά που λες. Όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχτούν.

[…]Οι δύο μάρτυρες είναι μια ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που συναποφάσισαν τρία άτομα να παίξουν αυτό το παιχνίδι γιατί είχαν στο νου τους την καριέρα τους και να έχουν εξασφαλίσει τις δουλειές τους. Όπως κα έγινε, όταν τις εξασφάλισε τις δουλίτσες ο κ. Κιμούλης έχασε τις δικές του» δήλωσε στις κάμερες ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η φωτογραφία που παρέδωσε έδειχνε τη Ζέτα Δούκα χαμογελαστή μαζί με όλον τον θίασο κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του θιάσου, δύο εβδομάδες μετά τα καταγγελλόμενα γεγονότα που εξιστόρησε το 2021 για την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Φιώργο Κιμούλη.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.