Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Σε λίμνη τα οστά της; Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο (Vid)

«Κι άλλα θύματα θαμμένα στη λίμνη με τη Μαντλίν»: Βρέθηκαν τσάντες στο σημείο των ερευνών (Pics)

Τι αποκαλύπτουν πηγές από τον χώρο των ερευνών.

Νέες πηγές γύρω από τις έρευνες που ξεκίνησαν σε λίμνη της Πορτογαλίας, με τη συνεργασία πορτογαλικών, γερμανικών και βρετανικών αρχών, με στόχο να βρεθούν ίχνη που να συνδέουν την περιοχή με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακKάν, ανέφεραν ότι οι έρευνες δε γίνονται μόνο για την εξαφάνιση της τετράχρονης το 2017 αλλά αφορούν και άλλες εξαφανίσεις που μπορεί να συνδέονται με τον καταδικασμένο 45χρον παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ο Γερμανός Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν και ξεκίνησαν οι έρευνες σε συνεργασία τριών Αρχών στην τεχνητή λίμνη που ο Γερμανός χαρακτήριζε «παράδεισό του».

Την Τρίτη 23/5, όταν και ξεκίνησαν οι έρευνες, η αστυνομία απομάκρυνε μια σειρά από τσάντες από το σημείο, χωρίς πάντως να γίνει γνωστό το περιεχόμενό τους. Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη έρευνα στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν ύστερα από σχεδόν 9 χρόνια, ενώ αν ζούσε ή ζει η Μαντλίν Μακκάν ακόμα θα έκλεινε τα 20 της χρόνια.

Ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας, Κλάρενς Μίτσελ, δήλωσε: «Μέχρι να βρεθεί μία σορός και αποδειχθεί ότι είναι της Μαντλίν, η Κέιτ και ο Τζέρι δεν χάνουν την ελπίδα τους. Θα συνεχίσουν να ενημερώνονται για κάθε βήμα και οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Κέιτ και ο Τζέρι έχουν μεγάλη αγωνία. Είναι ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για αυτούς».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.