«Με έβαλε μέσα, με γράπωσε από το στήθος και μου το τράβηξε»: Όσα υποστήριξε η «Μπουλίτσα» για την κακοποίησή της από αστυνομικό (Vid)

«Με έβαλε μέσα, με γράπωσε από το στήθος και μου το τράβηξε»: Όσα υποστήριξε η «Μπουλίτσα» για την κακοποίησή της από αστυνομικό (Vid)

Η παρέμβαση που την έκανε να αποχωρήσει.

Αναβολή πήρε το δικαστήριο της Λίλιαν Αρχοντή και της κόρης της Χριστίνας Ιουστίνας για τις 15 Μαρτίου του 2024 οι οποίες το 2022 κατήγγειλαν ότι κακοποιήθηκαν σωματικά και ψυχολογικά από δυο ανθρώπους της ΕΛΑΣ, αφού είχαν οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα μετά από διένεξη μάνας και κόρης με δύο άλλες γυναίκες.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεσή που θα εκδικαστεί σε ένα χρόνο.

«Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία. Έχουμε δίπλα μας έναν αστυνομικό που μας στηρίζει πάρα πολύ… Θα σας πω όσα έζησα εγώ αφήνοντας έξω τα θέματα της μητέρας μου. Την ώρα που δίνω τα στοιχεία μου στον αστυνομικό καθώς μου τα ζήτησε, με αρπάζει από τον καρπό και με ισοπεδώνει στο έδαφος μπρούμυτα. Κατά την πτώση, πέφτουν τα γυαλιά μου και σπάνε. Έχω 7,5 βαθμούς μυωπία που σημαίνει δε βλέπεις τίποτα.

Από εκεί και έπειτα ήμουν σαν χαμένη. Εκείνη την ώρα ο ένας αστυνομικός πέφτει πάνω μου και με πατάει με το πόδι του, φώναζα ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Εκείνη την ώρα ο αστυνομικός μου περνούσε τις χειροπέδες χωρίς να μειώσει την πίεση. Με σηκώνει, με οδηγεί στο περιπολικό, τον παρακάλαγα να μου δώσει τα γυαλιά μου γιατί δεν έβλεπα τίποτα… Ήμουν σοκαρισμένη.

Την ώρα που με έβαλε στο περιπολικό, με γραπώνει από το στήθος και μου το τράβηξε… Ήταν σκόπιμη κίνηση, δεν το έκανε κατά λάθος, ήταν για να με πονέσει. Όπως με τράβηξε, τράβηξε και το εσώρουχό μου και το χέρι του ήρθε σε επαφή με το στήθος μου. Ο άλλος αστυνομικός προχωρούσε σε σύλληψη της μητέρας μου…» υποστήριξε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συζήτηση τον Σταύρο Μπαλάσκα, πρώην εκπρόσωπο της Αστυνομίας. Ακούγοντας όσα ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, η «Μπουλίτσα» τόνισε πως δεν είχε ενημερωθεί για τη δική του παρέμβαση. Αμέσως μετά πρόσθεσε πως έρχεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν ήθελε να συνεχήσει.

«Με συγχωρείτε, δεν έχω κάτι μαζί σας, αλλά αυτή τη στιγμή έρχομαι σε πολύ άβολη θέση. Νόμιζα ότι εγώ θα ανέφερα όσα συνέβησαν. Θα ήθελα να αποχωρήσω από τη συζήτηση για να την αφήσουμε για το δικαστήριο που θα γίνει του χρόνου. Σας καταλαβαίνω αλλά το να ακούω όλα αυτά τα ψεύδη που μας προσβάλλουν, με φέρνει σε δύσκολη θέση. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε αρκετά ταραγμένη η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή και αμέσως μετά αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.