Παραδόθηκε στις Αρχές: Αυτός είναι ο Αλβανός μποξέρ που ξυλοκόπησε κι έστειλε στην Εντατική τον 36χρονο Θάνο (Vid)

Παραδόθηκε στις Αρχές: Αυτός είναι ο Αλβανός μποξέρ που ξυλοκόπησε κι έστειλε στην Εντατική τον 36χρονο Θάνο (Vid)

Κανείς από την ΕΛΑΣ δεν τον αναζήτησε για σχεδόν μία εβδομάδα.

Στις αστυνομικές αρχές, συνοδεία της δικηγόρου του εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 1/6 ο νεαρός πυγμάχος που έστειλε στην εντατική μετά από χτυπήματά του τον 36χρονο Θάνο στην Ελευσίνα την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο 22χρονος πυγμάχος με καταγωγή από την Αλβανία, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα όταν ο 36χρονος ο οποίος ήταν πεζός και κινδύνεψε από το αυτοκίνητου του πυγμάχου, του έκανε λεκτική παρατήρηση. Ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του 36χρονου Θάνου τον έστειλε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή του.

«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε» υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή μιλώντας στην εκπομπή T-Life η οποία είχε το αποκλειστικό θέμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 36χρονος Θάνος είχε βγει για ένα ποτό και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Ο πατέρας του μποξέρ είχε μιλώντας στην ίδια εκπομπή την Τετάρτη 31/5 δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες, όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία. Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ό,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο Θάνος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.