Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Κίνηση - ντροπή για την αποκάλυψη της ταυτότητας της κοπέλας που έκανε την καταγγελία

«Πουλάει τη συλλογή του για να ζήσει»: Σε πολύ κακή κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά το τέλος του από το «Ράδιο Αρβύλα»

Τι περιέχει η σπάνια συλλογή του.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου συνεχίζεται κανονικά με τον ποινικολόγο και συνήγορο μίας εκ των θυμάτων του παρουσιαστή, Aπόστολο Λίτρα, να μιλάει στην εκπομπή Super Κατερίνα για το ύψος της πιθανής ποινής του.

Λίγο καιρό πριν ένας προσωπικός φίλος του κατηγορούμενου, πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την οικονομική κατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο που προκλήθηκε, υποστηρίζοντας ότι πουλάει τη σπάνια συλλογή δίσκων του για να ζήσει.

«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου».

Το ότι πουλάει τη συλλογή του στο είπε ο ίδιος;
«Ναι, ναι, ο ίδιος. Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου ‘τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις; Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου ‘ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…’. Μου λέει, ‘δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω’. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».

Γιατί το λες αυτό;
«Έκανε το λάθος ξέρω’ γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του».

Τι εννοείς μυστήριο αλλά δεν στο λέει;
«Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.