Ξανά ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης! Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο (Pics)

Ντέμης Νικολαΐδης: H αφοπλιστική απάντησή του για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της 39χρονης συντρόφου του (Vid)

Απάντησε μια και καλή στα όσα γράφονται.

Με την προσωπική του ζωή απασχόλησε το τελευταίο διάστημα ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαϊδης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της ΆΕΚ, σχολίασε τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM, σχετικά με τον ίδιο και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλέξάνδρα Νικολαΐδου.

Ο Ντέμης Νικολαίδης σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα».

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Πρόκειται για επιχειρηματία του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ρουχισμού, η οποία στην εφηβική της ηλικία είχε ασχοληθεί με την υποκριτική παίζοντας στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Καληνύχτα μαμά», στον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας, της τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη.

Η 39χρονη σήμερα Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δε συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και πλέον ως επιχειρηματίας έχει αρκετούς φίλους στον χώρο του θεάματος, μεταξύ άλλων και την Κατερίνα Καινούργιου. Με τον Ντέμη Νικολαΐδη γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία εξασφάλισε το περιοδικό «OK!» από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον τελευταίο αγώνα των play off της Super league.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.