«Με απείλησαν ότι θα με δείρουν και θα με σκοτώσουν»: Τι καταγγέλει η Δομινίκη Παπαδοπούλου μετά τη διαγραφή της απ' τους «Σπαρτιάτες»

«Με απείλησαν ότι θα με δείρουν και θα με σκοτώσουν»: Τι καταγγέλει η Δομινίκη Παπαδοπούλου μετά τη διαγραφή της απ’ τους «Σπαρτιάτες»

Ποιοι οι λόγοι της αποπομπής της από τους Σπαρτιάτες.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Δομινίκη Παπαδοπουλου, η οποία έγινε γνωστή από τα σύντομα περάσματά της από το GNTM, το X-Factor και τα Παρατράγουδά της Αννίτας Πάνια και πρόσφατα ως υποψήφια μέχρι την τελευταία εβδομάδα στο κόμμα «Σπαρτιάτες» το οποίο μπήκε στη βουλή με την υποστήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

«Εγώ γνώριζα ένα άτομο που ασχολιόταν με τα πολιτικά, το οποίο ήξερε τις ανησυχίες μου σχετικά με το χώρο και το μέλλον της Ελλάδας. Αυτός μου πρότεινε να κατέβω υποψήφια βουλευτής, γνωρίζοντας το κόμμα των Σπαρτιατών. Εγώ δεν το γνώριζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είπα ότι θα ήταν πολύ ωραίο γιατί θα είχα βήμα να εκφράσω τις δικές μου απόψεις και ουσιαστικά να εκπροσωπήσω τον φτωχό λαουτζίκο. Γνώριζα τις απόψεις του κόμματος όσον αφορά στα σοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό και η φτώχεια» ανέφερε αρχικά η Δομινίκη Παπαδοπούλου στον ΑΝΤ1.

«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε “βίζιτα” και “πόρνη”» πρόσθεσε  για την αποπομπή της από το κόμμα λίγες ημέρες πριν τις δεύτερες εκλογές ενώ για τις αιτίες της αποπομπής της δήλωσε ότι «είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

«Δεν γνώριζα ότι πίσω από το κόμμα «κρύβεται» ο κ. Κασιδιάρης, όπως δεν γνώριζα και πολλούς ανθρώπους από το κόμμα. Αυτή η ανακοίνωση είναι εδώ και μία εβδομάδα που την έχει κάνει, δεν βγήκε μετά τις εκλογές. Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, ότι αν κατέβω στις εκλογές δεν θα στηρίξουν το κόμμα. Το 0,01% των μηνυμάτων που δέχτηκα με απειλούσαν ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο, με αποκαλούν ιερόδουλη για να το πω ευγενικά», αποκάλυψε στη συνέχεια η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.