Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

Έκοψε τελευταία στιγμή τον Μπογδάνο…

Ακόμα ένα μπλόκο.

Τελικά δεν του κάθεται κανένα κόμμα μετά την αποπομπή του από τη Νέα Δημοκρατία με όλες τις συνεργασίες είτε να ακυρώνονται πριν καν φτάσουν στο επίπεδο των συζητήσεων είτε να ακυρώνονται λίγο καιρό μετά την επισημοποίησή τους. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος έφαγε ένα ακόμα άκυρο, αυτήν τη φορά από την Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβλεπε με καλό μάτι τη συνεργασία με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, με τις επερχόμενες Ευρωεκλογές να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Εξάλλου θα είχε πολλές πιθανότητες να εκλεγεί ως το πιο αναγνωρίσιμο από τα στελέχη του κόμματος που βρίσκονται εκτός ελληνικής Βουλής.

Όμως η πιθανότητα συνεργασίας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κόπηκε πριν καν ξεκινήσουν επαφές και μάλιστα η εντολή ήρθε απευθείας από τον πρόεδρο του κόμματος, τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος θα επιλέξει ο ίδιος το πρόσωπο που θέλει να στείλει με σκοπό να εκπροσωπεί τις θέσεις του κόμματος στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.