Μόνο το OPEN…

Μόνο το OPEN…

Κάτι που έκανε αίσθηση.

Το ΟΡΕΝ ήταν το μόνο κανάλι που μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις για το τρομοκρατικό χτύπημα στο συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας.

Aρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η άρνηση των άλλων καναλιών να καλύψουν με ενημερωτικά δελτία το τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο έχει μέχρι στιγμής αφήσει πίσω του τουλάχιστον 137 νεκρούς και δεκάδες άλλους τραυματίες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του κυβερνήτη Αντρέι Βορόμπιοφ.

Το OPEN με συνεχή ροή έως και 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με έκτακτη εκπομπή που παρουσίασε η Εύα Αντωνοπούλου, έδινε συνεχή ροή πληροφοριών, για τo μακελειό στην συναυλιακό χώρο που καταστράφηκε ολοσκερώς. Οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ, Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, Μαρία Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη, Γεωργία Γαραντζιώτη από τη Νέα Υόρκη, αλλά και οι δημοσιογράφοι Αδαμαντία Λιόλιου από την αίθουσα σύνταξης του καναλιού, Άννα -Μαρία Κοφίτσα και Έφη Κουτσοκώστα, μετέφεραν λεπτό προς λεπτό όλες τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ για την ανάληψη της ευθύνης του μακελειού, τις συλλήψεις υπόπτων από τις ρωσικές αρχές, καθώς και βίντεο-ντοκουμέντα με συγκλονιστικές εικόνες από τις πρώτες στιγμές της επίθεσης.

Η μαραθώνια μετάδοση σημείωσε ποσοστό 7%, ενώ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης η τηλεθέαση έφτασε το 10%.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.