Ιωάννα Τούνη: Ποια η εμπλοκή του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση του  revenge βίντεο (Vid)

Ιωάννα Τούνη: Ποια η εμπλοκή του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση του revenge βίντεο (Vid)

Tι υποστήριξε ο δικηγόρος της influencer.

Tέσσερα χρόνια μετά τη δικαστική οδό που επέλεξε η ίδια και τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης του revenge porn στην οποία εμπλεκόταν το όνομά της ως θύμα, η Ιωάννα Τούνη δικαιώθηκε στο πρώτο μέρος της υπόθεσης αφού αποφασίστηκε ότι οι κατηγορούμενοι θα δικαστούν σε βαθμό κακουργήματος. Στο βούλευμα μάλιστα αυτό υπάρχει αναφορά του ονόματος του επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Στην εκπομπή T-life η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού ανέφερε πως η εισαγγελέας στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί με ένα άλλο πρόσωπο, επιβεβαίωσαν στην Ιωάννα Τούνη τα ονόματα των κατηγορούμενων οι οποίοι φέρονται να τράβηξαν το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Όταν όμως ο επιχειρηματίας  κλήθηκε να καταθέσει δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη αφού διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους δύο κατηγορούμενος, αρνούμενος να εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στη δικαστική διαμάχη.

Ο κατηγορούμενος από τη δική του πλευρά δήλωσε ότι δεν έχει φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δήλωσε ότι ήταν η Ιωάννα Τούνη αυτή που τον πήγε μέχρι το σπίτι του Δ. Φιντιρίκου στη Χαλκιδική, ύστερα από το μεταξύ τους περιστατικό του προσωπικού βίντεο που είχαν γυρίσει..

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Αναστάσιος Ντούγκας, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Τούνη, δήλωσε: «O κ. Φιντιρίκος μίλησε με γενικότητες όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και είναι λογικό ένας άνθρωπος να μην μπορεί να πάει τη μνήμη του τόσα χρόνια πίσω να θυμηθεί συγκεκριμένα περιστατικά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.