«Τραβιόμαστε τσάμπα»: Η σύζυγος του Γιοκαρίνη στο πλευρό του έξω από τα δικαστήρια μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία (Vid)

«Τραβιόμαστε τσάμπα»: Η σύζυγος του Γιοκαρίνη στο πλευρό του έξω από τα δικαστήρια μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία (Vid)

«Έχω περάσει δύσκολα με την εξάρτησή του από το αλκοόλ αλλά δε με έπιασε απ' τον λαιμό».

Στην κάμερα της εκπομπής Tlive μίλησε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή που έλαβε χώρα στο σπίτι τους στον Βύρωνα, μετά από δική της καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως έγινε γνωστό το πρωινό της Τετάρτης, ο τραγουδιστής συνελήφθη στη 01:45 τα ξημερώματα ύστερα από καταγγελία της 47χρονης συζύγου του στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, με το ρεπορτάζ να θέλει την ίδια να έχει πει στις Αρχές πως Γιοκαρίνης την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε.

Οι άνδρες της ασφάλειας, έσπευσαν αμέσως και συνέλαβαν τον τραγουδιστή, ο οποίος κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν και πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα τον κατηγορεί η επί 20 χρόνια γυναίκα του.

Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύζυγός του, η οποία φανερά συγχυσμένη και οργισμένη με την έκταση που πήρε το θέμα, αρνήθηκε πως τα πράγματα έγιναν έτσι όπως ακριβώς μεταδόθηκαν από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο σύζυγός της ουδέποτε την έπιασε από τον λαιμό, ούτε έγινε βίαιος. «Δεν έγινε απολύτως τίποτα που να είναι άξιο λόγου», είπε θυμωμένη στον αέρα του ALPHA, κάνοντας λόγο και για «ανθρωποφαγία» λόγω του ότι ο καλλιτέχνης είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

«Ήταν ένας διαπληκτισμός, όπως γίνεται σε όλα τα ζευγάρια, στο σπίτι μας και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε το πράγμα, πήρα τηλέφωνο για να κάνουν μία απλή σύσταση. Από ό,τι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος -και καλά έχει κάνει λόγω των γυναικοκτονιών- και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία. Kaι ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες στον αέρα και στα μανταλάκια ότι με έχει πιάσει από τον λαιμό κι ότι με έχει δείρει. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά! Τραβιόμαστε τζάμπα. Μόνο λεκτική ήταν η επίθεση. Δεν σας αφορούν οι λεπτομέρειες! Με ποιο δικαίωμα η αστυνομία δίνει τα προσωπικά μου στοιχεία; Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό, θα είχα μιλήσει εγώ πιο σοβαρά. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα για να κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα από το τίποτα, επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός. Όλο αυτό έχει συμβεί γι’ αυτό το πράγμα!», είπε και συνέχισε:

«Τρόμαξα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Στο παρελθόν έχω βιώσει άσχημα πράγματα λόγω της εξάρτησης του Γιάννη από το αλκοόλ. Η υπομονή μου και η αντοχή μου έχει φτάσει σε μηδαμινά επίπεδα. Οπότε έχοντας περάσει όλα αυτά με έναν άνθρωπο που δε μπορούσε να ελέγξει το μυαλό του, το παραμικρό θα μπορούσε να με ενοχλήσει. Αλλά δεν έγινε αυτό το κακό που έχει βγει σήμερα».

Δείτε όσα είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.