Έπεσαν… κεφάλια στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές είναι οι 4 πρώτες απολύσεις

Στο Κόκκινο: Οριακή (οικονομικά) η κατάσταση

Στόχος του Στέφανου Κασσελάκη να παραμείνει σε λειτουργία.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του, σε ό,τι αφορά στο οικονομικό σκέλος, σε σημείο μάλιστα που η συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την καταβολή των δώρων Χριστουγέννων των εργαζομένων να ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε, τις προάλλες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Kontra Channel πως ο ίδιος εργάστηκε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας πάντα ως στόχο να παραμείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός σε λειτουργία.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες, να κάνω τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι του σταθμού να μπορέσουν να πάρουν το δώρο τους αυτά τα Χριστούγεννα, εν μέσω μίας πάρα πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης για το κόμμα μας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Όπως ξέρετε αλλάζουν τα οικονομικά μας από του χρόνου, θα έχουμε 3 εκατομμύρια ευρώ επιχορήγηση λιγότερα. Είναι πολύ δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες για τα κομματικά Μέσα και πραγματικά έχω καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας μέχρι στιγμής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στόχος του είναι να παραμείνει σε λειτουργία ο ραδιοφωνικός σταθμός, ενώ σε ό,τι αφορά στην υποχρεωτική άδεια της δημοσιογράφου, Ευγενίας Λουπάκη, παρέπεμψε το ζήτημα στη Διοίκηση του σταθμού, χωρίς να πει κάτι παραπάνω.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.