Μετά την «Διπλή Ανάπλαση», παίρνουν από τον δήμαρχο Αθηναίων και τον Αθήνα 9.84!

Μετά την «Διπλή Ανάπλαση», παίρνουν από τον δήμαρχο Αθηναίων και τον Αθήνα 9.84!

Τι κατήγγειλε ο Χάρης Δούκας;

Η κυβέρνηση φαίνεται πως αδυνατεί να «χωνέψει» την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο της Αθήνας και από ότι φαίνεται θέλει να τα πάρει όλα υπό τον έλεγχο της, ως «εκδίκηση» στον νέο δήμαρχο. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Χάρης Δούκας, υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για υφαρπαγή του Αθήνα 9.84 αλλά και άλλων δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

«Το σχέδιο υφαρπαγής αφορά στους ζημιογόνους δημοτικούς σταθμούς, οι οποίοι αρχικά θα περάσουν στις Περιφέρειες και από εκεί στα χέρια ιδιωτών», τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος κάνει φανερή την αντίθεσή του και συμπληρώνει ότι «είναι σαν να επιστρέφουμε 40 χρόνια πίσω».

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο ο έλεγχος της ενημέρωσης στους δημοτικούς σταθμούς θα περάσει στα χέρια της ΝΔ μέσα από τους περιφερειάρχες. Φυσικά ένας από τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα επηρεαστούν εάν κατατεθεί και ψηφιστεί η σχετική νομοθετική διάταξη θα είναι ο «Αθήνα 984», ο οποίος θα περάσει αρχικά στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Φυσικά, το ίδιο θα συμβεί και με άλλους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι είναι ζημιογόνοι…

Βαρέλι αυταρχισμού δίχως πάτο για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία που κάνουν πράξη τις προεκλογικές απειλές τους σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι δεν επιλέξουν τους εκλεκτούς τους σε δήμους και περιφέρειες. Στο στόχαστρο βρίσκεται ξεκάθαρα ο Χάρης Δούκας, καθώς το «γαλάζιο» σύστημα δεν μπορεί να… χωνέψει την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και, μετά τα χτυπήματα με την Βασιλίσσης Όλγας και, κυρίως, στην «Ανάπλαση Α.Ε.», τώρα ετοιμάζουν νέο… πραξικόπημα στα δημοτικά ραδιόφωνα.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 15:00 και μετά:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.