«Γράφει κλειστό»: Η ατάκα του ακροατή στην Ελένη Βουλγαράκη για τον… τερματοφύλακα που λύγισε τον Φάνη Λαμπρόπουλο

«Γράφει κλειστό»: Η ατάκα του ακροατή στην Ελένη Βουλγαράκη για τον… τερματοφύλακα που λύγισε τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Ποδοσφαιρική ατάκα γύπα.

Μια τηλεφωνική γραμμή με ακροατή στην ραδιοφωνική εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου και της Ελένης Βουλγαράκη ξεκίνησε ως απλή επικοινωνία εξελίχτηκε γρήγορα σε ένα επικών διαστάσεων «πέσιμο» στην ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Ο ακροατής Άγγελος ξεκίνησε με φιλοφρονήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε εμετό ο Φάνης Λαμπρόπουλος, συνεχίστηκε με τον ακροατή να μετατρέπεται σε γυπαετό και κατέληξε με τον ίδιο να λέει μία καταπληκτική ατάκα η οποία κατάφερε να σπάσει ακόμα και τον Φάνη, ο οποίος συνήθως είναι αυτός που κατέχει τον ρόλο του ατακαδόρου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ακροατές.

Ο ακροατής ζητούσε από την Ελένη Βουλγαράκη όταν κάνει ποστ με κοντινές της φωτογραφίες, με μέικ απ, στο Instagram να προειδοποιεί τους ακόλουθούς της. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος προσπάθησε να ξεκαθαρίσει στον ακροατή ότι η Ελένη δεν είναι διαθέσιμη, αλλά πλέον σε σχέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Άγγελε να πούμε ότι η ταβέρνα έχει κλείσει, έχει γυρίσει το ταμπελάκι. Γράφει «ΚΛΕΙΣΤΟ».

Όμως ο ετοιμόλογος γυπαετός ακροατής του απάντησε με το απολαυστικό σχόλιο «Κοίταξε να δεις, ακόμα και το τέρμα έχει τερματοφύλακα. Αλλά μπαίνουν γκολ!». Η ατάκα έκανε τον παρουσιαστή να εκραγεί από γέλιο και φωνές για την ατάκα του ακροατή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.