Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη: Το παράκανε ο Λιάγκας...

Φώτης Ιωαννίδης – Ελένη Βουλγαράκη: Το παράκανε ο Λιάγκας…

Η μία σπόντα μετά την άλλη.

Για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας άφησε υπονοούμενα για την προσωπική ζωή της συνεργάτιδός του Ελένη Βουλλαράκη, με αφορμή μία συνέντευξή του Φάνη Λαμπρόπουλου στο Πρωινό, ο οποίος κάνει μαζί της πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή.

Πρώτη σπόντα έπεσε από τον Γ. Λιάγκα πριν την προβολή του βίντεο, αναφέροντας πως η Ε. Βουλγαράκη αργεί να έρθει το πρωί στην εκπομπή γιατί κάτι κάνει τα βράδια, ρωτώντας την μάλιστα στον αέρα της εκπομπής τι είναι αυτό που κάνει τα βράδια και το πρωί καθυστερεί.

«Πρέπει να του δοθεί ένα τηλεπαιχνίδι (σ.σ. του Φάνη Λαμπρόπουλου)» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε η Ελένη Βουλγαράκη, μετά το τέλος του βίντεο αφού πριν δεν είχε σχολιάσει κάτι στην πρώτη σπόντα του παρουσιαστή. Εκείνος της απάντησε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να του δοθεί τηλεπαιχνίδι και σε τι συνθήκες. Είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Και ξέρεις τι γίνεται; Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός […] Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μη το πάρεις προσωπικά». 

Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν έμεινε εκεί και συμπλήρωσε «Εγώ εσένα σε έχω και εδώ, οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή […] Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα… Σου έφτιαξα τη ζωή που έφυγες από το Σαββατοκύριακο και βρήκες ζωή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες. Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.