Τίτλοι τέλους για σειρά του ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους για σειρά του ΑΝΤ1

Δεν θα υπάρξει νέα σεζόν.

Στο τέλος της φτάνει μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες σειρές του ΑΝΤ1, η οποία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο λόγος για τη «Φαμίλια» με την Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, η οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και ετοιμάζεται να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό το τελευταίο της επεισόδιο.

Η πρωταγωνίστρια, Ιωάννα Ασημακοπούλου» είπε το δικό της «αντίο» ανακοινώνοντας στην ουσία επίσημα το οριστικό φινάλε του σήριαλ του ΑΝΤ1.

«Αντίο αγαπημένη «Φαμίλια»…! Περάσαμε τα δύσκολα και τα καλά μαζί! Ευχαριστώ Πυγμαλίωνα, Μιχάλη, Ελεάνα, Υρώ, Νεφέλη, Μαρίτα, Βασίλη, Ιωάννα, Κωνσταντίνε,  Αγάθη, Ελένη ,Βικτώρια, Πάνο, Αντώνη, Γιάννη, Θάνο, Παύλο, Χρύσα, Δάφνη, Νίκο, Δημήτρη, Πηνελόπη, Διαμαντή, Αγγελική, Θεόφιλε, Μπάμπη, Τίμο… Υπέροχο το ταξίδι μας! Ευχαριστώ …♥️», έγραψε σε μια νοσταλγική φωτογραφία των συντελεστών που ανήρτησε στο Instagram.

Nα σημειωθεί πως η «Φαμίλια» φτάνει στο τέλος της στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού αλλά και λόγω των ποσοστών τηλεθέασης που ήταν πολύ χαμηλότερα σε σχέση με αυτά των «δυνατών» παραγωγών του ΑΝΤ1.

Τίτλοι τέλους για σειρά του ΑΝΤ1