Ελένη Ράντου:  Με νέα σειρά στον ΑΝΤ1!

Ελένη Ράντου: Με νέα σειρά στον ΑΝΤ1!

Ύστερα από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

«Ναι» στην τηλεόραση είπε η Ελένη Ράντου, η οποία μπορεί να μην σταμάτησε ποτέ να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από τις επαναλήψεις των σειρών στις οποίες την είδαμε να πρωταγωνιστεί, ωστόσο νέα δουλειά είχε πολλά χρόνια να μας χαρίσει.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα τηλεοπτικά στούντιο και μάλιστα με οικογενειακή κωμωδία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα και του «TV Έθνους», η αγαπημένη ηθοποιός έχει ήδη δεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1 να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά που ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν για την οποία έχουν πέσει πολλά ονόματα σεναριογράφων στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων το δίδυμο Σάρα Γανωτή – Νίκος Σταυρακούδης οι οποίοι υπογράφουν σεναριακά και την «Εργαζόμενη Γυναίκα» με την Ελένη Ράντου, που αυτόν τον καιρό κρατά την prime time του καναλιού του Αμαρουσίου.

Πρόκειται για μία διασκευή της ισπανικής κωμικής σειράς «La Famiglia», τη σκηνοθεσία της οποίας λέγεται πως θα αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος, χωρίς τίποτα να έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Η ιστορία πραγματεύεται τη ζωή μιας οικογένειας που ζει σε ένα ωραίο σπίτι στην πόλη που όμως βασανίζεται από τη… γρουσουζιά των προηγούμενων ενοίκων οι οποίοι κατέληξαν να χωρίσουν. Στο παιχνίδι μπαίνει και ένας ψυχολόγος με τα ευτράπελα να μη λείπουν!

Ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν, ακούγεται όμως εδώ και καιρό πως αναζητά νέες σειρές να εντάξει στο πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.